Новости 13.02.2018 ЦЕНТАР ЗА ИТНИ НАСТАНИ 0800 12 122 ОТВОРАЊЕ НА ЦЕНТАР ЗА ИТНИ НАСТАНИ- на бесплатниот телефонски број 0800 12122 кој функционира 24/7 на почеток само на територија на град Ско... прочитај повеќе 10.08.2016 SECURICOM придонесува! Почитувани, Компанијата SECURICOM во координација со Центарот за управување со кризи при Општината Гази Баба несебично се приклучи во хуман... прочитај повеќе
Визија
Водечка компанија во земјата и во регионот, препознатлива при давањето иновативни пакети на услуги за чист, функционален и безбеден простор за деловно работење.

Корпоративни вредности
  • Одговорност кон клиентите
  • Грижа за вработените
  • Квалитетна услуга
  • Грижа за животната средина
Мисија
Securicom е компанија со меѓународно искуство и традиција, посветена и докажана во понудата на висококвалитетни услуги од областа на професионалниот сервис за чистење, на тековното одржување, обезбедувањето и дактилографијата.

Преку континуираната грижа за вработените и користењето на современите технологии, создаваме дополнителни вредности за нашите партнери.